Om Mig

Uddannelser:

  • Hypnotisør
  • Hypnoterapeut
  • Selvhypnose
  • Regressionsterapi
  • NLP
  • Akupunktur
  • Showhypnose

Videreuddannelse:

Jeg er uddannet på DHA. “Dansk Hypnose Akademi” og er løbende under videreuddannelse inden for hypnose, hypnoterapi,  akupunktur, NLP og regressionsterapi og du kan derfor være sikker på at modtage en professionel behandling med de sidste nye teknikker fra ind og udland, heriblandt fra nogle af de førende hypnoterapeuter fra USA.

Samarbejde:

Jeg samarbejder med et netværk af andre professionelle hypnotisører, fra hele landet.

Diskretion:

Hos mig sættes diskretion, professionalisme og tavshedspligt i højsædet.

Kontakt:

Jeg står altid til telefonisk rådighed for dig, hvis at du har brug for rådgivning eller har spørgsmål vedrørende behandling.
Ring og få en snak og book eventuelt en tid til succesfuld forandring!
Tlf. 5033 7779

Brian Zimmermann