Stress & PTSD

Stress og PTSD

Du kender det sikkert – du har en alt for travl hverdag, tankerne drøner rundt i hovedet, kroppen er spændt, hjertet slår hurtigt, din tolerancetærskel er mindre, hukommelsen svigter… du er stresset! Stress kan hurtigt og effektivt behandles med hypnoterapi.

PTSD er en forkortelse for “Post Traumatisk Stress syndrom Disorder”. PTSD optræder hyppigt blandt soldater der er hjemvendt fra krig.

Kan hypnose kurere PTSD? Svaret er et rungende JA! På en til tre behandlinger kan man blive din svære lidelse kvit. Jeg kan allerede ved første behandling garantere en markant forbedring.

Trods det faktum at soldater jævnligt bliver sendt i krig, så er lidelsen PTSD stadig fremmed for det etablerede system. Man ved simpelthen ikke hvad man skal gøre ved lidelsen. Selv efter lange psykoterapeutiske forløb, er der til stor frustration for den PTSD ramte, ikke sket megen bedring i tilstanden.
Igennem årene er der indenfor hypnose blevet udviklet nogle fantastiske værktøjer til traume- og fobiforløsning.

Fælles for den føromtalte “almindelige” stress og så PTSD er, at begge former for stress nemt og hurtigt kan behandles med hypnoterapi.

Med en succesrate på 96% er det oplagt at bestille en behandling hos www.succsefuld.dk


Book din tid nu, til forandring og succes!

Se ledige tider på min online tidsbestilling, eller kontakt mig her ->